Caj Bimor i perzier per pastrimin e gjendrave limfatike

500 lekë

Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Caj Bimor i perzier per pastrimin e gjendrave limfatike

 

Nese keni fryrje te gjendrave apo dhimbje, mund te na shkruani per te marre me shume informacion rreth cajit. 

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i