Kategoritë tona

Erëza Kuzhine

Më Shumë

Fruta të thata

Më Shumë

Produkte të veçanta

Më Shumë

Përzierje Bimore

Më Shumë

Majaselli dhe koliti, kurimi me bime medicinale

Simptomat: Diare ose kapsllik Gjakderdhje ne jashtqitje Fryrje e dhimbje te zorreve Mos tretje e ushqimit Anemia Hemoroide ne fund te zorres se trashe Kura natyrale per kolitin Perdorni va

Më Shumë

Produkte të sugjeruara

Çfarë thonë klientët tanë

Konsidertatat me te larta

Doktor konsidertatat me te larta per profesionalizmin Tuaj.Mirenjohje maksimale.

Artemiss Bajraktari

Punojne me pasion

Per mua aty jane persona te shkelqyer qe punojne me pasion per shendetin tone

Hekuran Brihmani

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i