Bio Produkte Merja

Bio Produkte Merja

Pak Histori…

Merja Bioprodukte ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1997 në qytetin e Tiranës. Objektivat tona janë grumbullimi, përpunimi i bimëve etero-vajore dhe erëzave të kuzhinës, prodhimi i vajrave bimore e esenciale; tharja, ruajtja e përpunimi i bimëve në standarte të larta. 

Gjatë viteve 2008-2013 kemi marrë pjesë në të gjitha panairet e organizuara në Tiranë, Shkodër, Gjirokastër, Elbasan, dhe Prishtinë, ku kemi marrë çmime vlerësuese për cilësi produkti dhe mirëpritje të klientit.
Në vitin 2014 kemi krijuar fermen e parë, në Ferras të Lushnjës me bimë, shkurre e drurë frutorë, kryesisht me drurë, shumë prej të cilëve nuk kanë qënë rritur më parë në vendin tonë. 
Që nga viti 2014 punojmë tërësisht me bimë mjekësore organike, pa pesticide, pa ndotësa kimike dhe pa myqe në brendësi të tyre. Ne kemi personel të kualifikuar për të bërë testimin e duhur të produkteve bimore përpara tharjes, dhe para e pas përpunimit.

Si fillim kemi sjelle në treg bimë medicinale dhe erëza, me pas kemi sjelle nje risi të re në Shqipëri, unike në llojin e saj, krijimi i trajtimeve bimore unike për çdo individ. Ne bëjmë evaluimin e gjedjes fizike në tërësi të personit dhe pastaj përshtatim një kurë specifike për trajtimin e të gjitha shqetësimeve shëndetësore tuaja. Trajtime të ndryshme për fytyren tuaj, pucrat, aknet, rrudhat, djegiet në lëkure, etj. Trajtime për sëmundje si: tensioni i lartë apo i ulët, aritmia në zemër, gurët dhe infeksione në veshka, gurë dhe infeksion në tëmth, shqetësime të tiroides, ulje e ngarkesës së hepatitit B, shqetësimet e menopauzës, sëmundjet e kockave, probleme me fertilitetin tek femrat dhe meshkujt, e shumë të tjera...Mund të na kontaktoni në cdo kohë për informacion apo këshilla për shëndetin tuaj, ju kthejmë përgjigje brenda 48 orëve.

Produktet tona tashmë gjenden në pothuajse të gjitha qytetet e Shqipërisë, dhe në vende të ndryshme të Europës si: Austri, Sofje, Bullgari, Francë, dhe në ShBA e Kanada. 

Tashmë mund të porositni të gjitha produktet tona në cdo vend të botës dhe jua nisim me postë direkt nga qendra jonë e prodhimit!

Prejardhja e bimëve që ne disponojmë dhe përpunimi I tyre:

Ne prodhojmë produkte të cilat kanë kaluar me sukses çertifikime ndërkombëtare si: CODEX në Itali dhe Alb INSPECT në Tiranë.
Gjatë këtyre viteve kemi shtuar gjeografinë e grumbullimit të bimëve. Bimët që në disponojmë vijnë nga të gjithë cepat e mbarë SHqipërisë. Të gjitha këto bimë që ne kemi janë të egra, të marra direkt në natyrë. Një pjesë e vogël bimësh merret e kultivuar, por rritja e bimës është tërësisht në kushte natyrale, pa kimikate. Burimi I produktit është tepër I rëndësishëm për të pasur një efekt sa më të fuqishëm në organizëm, ne mundohemi në maksimum të sjellim tek ju bimë të egra të cilat janë vjelë në periudhën kur përbërësit kimik të tyre janë në sasinë më të lartë. Kështu ne sigurohemi që ju të keni një trajtim të efektshëm me këto bimë! Për ne çdo detaj ka rëndësi në dhënien e shërbimit dhe cilësisë!

Përdorim makineri për desinfektimin e bimëve, duke I ruajtur vlerat e tyre. Kontrollojmë në laborator të gjitha bimët për të ruajtur standartet e cilësisë së parë.
Jemi duke punuar çdo ditë për të rritur cilësinë e produkteve tona.

Jemi çdo ditë e me shumë të përkushtuar ndaj shëndetit të njeriut, duke u munduar të përmirësojmë sa më shumë jetën tuaj.

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i