Boronice e zeze

200 lekë

Kodi: merja 303
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

-Boronica është e pasur me vitaminën C.

-Eshtë burim i shkëlqyeshëm i sheqerit, proteinave dhe materieve minerale si kalium, natrium, mangan, krom, hekur, bakër.

-Boronica përdoret për rregullimin e nivelit të sheqerit në gjak, si dhe në shërimin e infeksioneve urinare.

-Boronica ndihmon edhe në përmirësimin e shikimit, duke e përmirësuar qarkullimin e gjakut nëpër vena, si dhe duke e përmirësuar gjendjen e kapilarëve. 

-Ndihmon ne shtimin e memories. 

- Kunder diarrese, infeksioneve ne zqavren e gojes dhe te fytit; mjekon majasellin, normalizon qarkullimin e gjakut qe vjen nga garja e kapilareve, veganerisht ne hemorragjite e retines.

 

Hahen 5 -10 gr fruta ne dite.

Perdorimi : 5-10gr me bimen vlojne 5 minuta ne 2 gota uje dhe pihen gjate dites.  

Ruhet ne vende te thata, larg rrezeve te diellit.

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i