Krem Antirrudhë

900 lekë

Kodi: merja223
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Krem Antirrudhë

Ky krem ndihmon në largimin e rrudhave nga fytyra. Redukton rrudhat deri në 50%, që në javët e para të aplikimit.

           Ndihmon në hidratimin e fytyrës dhe sjell gjallërimin e saj!
 

 

Përdorimi: Lyeni fytyrën 2 herë në ditë, me kremin.

Mbajeni larg fëmijëve dhe rrezeve të diellit.

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i