Krem për djegie

900 lekë

Kodi: merja522
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Ky krem shërben për të kuruar plotësisht djegiet në lekure. 

Nuk lë njolla dhe rigjeneron plagët e djegieve.

 

Përdorimi: Lyeni lëkurën 2 herë në ditë. 

Lëkura e djegur nuk duhet lagur. 

Mbajeni larg fëmijëve dhe rrezeve të diellit.

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i