Krem kundër mykut

800 lekë

Kodi: merja224
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Përdorimi i kremit  ndihmon në eleminimin e vatrave të mykut. Lyerja 2 herë në ditë e vatrave të mykut, me këtë krem, ndihmon në eleminimin e mykut nga lëkura. Përdorimi i kremit së bashku me propolisin antimyk, jep një efekt akoma më të shpejt.

Përdorimi: Lyeni vatrat e mykut me kremin, 2 herë në ditë, pasi tai shplani me çajin e mykut. 

Ruajeni në vende të thata dhe mbajeni larg fëmijëve. 

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i