Krem mbrojtës SPF 60

900 lekë

Kodi: merja228
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Krem mbrojtës SPF 60

Përdorimi i këtij kremi ruan lëkurën nga rrezet e dëmshme të diellit. Mbron nga rrezet ultraviolet, të cilat janë të pranishme në stinën e verës dhe të dimrit. Kremi mbrojtës mund të përdoret nga fëmijët dhe të rriturit. 
Është mjaft efektiv dhe për mbrojtjen e lëkurës së fëmijëve gjatë ditëve të plazhit. 


Rujeni në vende të freskëta dhe mbajeni larg fëmijëve.

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i