Propolis me rigon

400 lekë

Kodi: Merja 254
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

PROPOLIS ME RIGON

PESHA NETO 20ml

PRODHUAR NË SHQIPËRI

 

VETITË E PROPOLISIT:

Propolisi me rigon ndihmon në rritjen e imunitetit.

Ka efekte antimykotike, antibakteriale e antivirale pasi përmban rigon.

Rekomandohet për plagë që mbyllen me vështiresi (vetëm me rekomandimin e mjekut).

Këshillohet të përdoret në bajamet e infektuara apo ulçerën në stomak, gastrit dhe problemet me kolitin.

Ndihmon në pastrimin e mykut në lëkurë e në organizëm. Përdoret me pika nga jashtë për mykun në lëkurë.

Ndihmon në qetësimin e mishrave të dhëmbëve, apo infeksioneve në mishrat e dhëmbëve.

Këshillohet të përdoret gjatë sezoneve të gripit për rreth 2 javë çdo 3 muaj, pasi forcon imunitetin.

 

PËRDORIMI:

1. Fëmijët mbi 10 vjeç mund të konsumojnë  3x5 pika pas buke.

2. Të rriturit pijnë 3x10 pika pas buke.

 

100% PROPOLIS NATYRAL I PASTËR - Pastërtia e produktit është testuar me GC-MS.

 

 

KUJDES!

Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.

Ndaloni përdorimin në rast alergjie apo reaksioni.

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i