Vaj fare e zeze

1,000 lekë

Kodi: MERJA240
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

VAJ FARË E ZEZË

PESHA NETO 100ml

PRODHUAR NË SHQIPËRI

 

VETITË:

Vaji i farës së zezë është ndër vajrat më të përdorura që në kohë të hershme për efektet e tij në organizëm.

Ndihmon në qetësimin e dhimbjeve të kokës e migrenës. 

Lehtëson krizat e epilepsisë. 

Lehtëson proçesin e tretjes.
Ndihmon në qetësimin e dhimbjeve të kyceve e kockave. 

Ndihmon në letësimin e sëmundjeve kardiovaskulare e uljen e tensionit të lartë, parandalon grumbullimin e trombociteve, pra mpiksjen e gjakut.

Ka veti të fuqishme anti-inflamatore.

Forcon sistemin imunitar.

Kërkimet shkencore kanë konfirmuar përdorimin e farës së zezë për këto veti:

Antioxidante, Anti-inflamatore, Anti-bakteriale, Analgjezike, Diuretike,

Anti-spasmodike, Immunomodulatore, Laxsative.

Fara e Zezë permban Vitamina A (Retinol) Vitaminë B1, B2, B3, B6, B12, Biotin, Acid Folik, Vit C, D3, Vit E, minerale si calcium, potassium, iron, magnesium, selenium, zinc etj.

 

100% VAJ NATYRAL I PASTËR

 

PËRDORIMI:

Konsumohet 2x1 lugë kafe në ditë.

 

KUJDES!

Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.

Ndaloni përdorimin në rast alergjie apo reaksioni.

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i