Frut Shtogu

150 lekë

Kodi: Merja0015
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Frut shtogu
*Sambucus nigra*

Përmban flavonoide, tanina, pektina, triterpenoide dhe acide fenolike. Trajton sëmunfjet respiratore.

Normalizon glukozën dhe lëvizjen e acidit oleic në muskuj dhe në mëlci. kamferoli dhe glikozoidet kanë rol te sëmundjet endocrine si diabeti dhe shihet si përmirësuese e tensionit të gjakut.

Në sajë të inhibimit të citokinave dallohet për vetitë antiinflamatore. Mbron pacientët nga efektet anësore të kimioterapisë.

Ul rrahjet te pacientët me takikardi në saj të cianidit.

Në traktin tretës përdoret për diarrenë, të vjellat, dhimbje barku.

Ndihmojnë në uljen në peshe.

Normalizojnë punën e mëlcisë dhe të enzimave të saj.


Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit. Përdorimi i çajit nuk ka efekte anësore.  

 

Sasia: 80 gr

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i