Koper e Eger

100 lekë

Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

KOPËR E EGËR
*Foeniculum vulgare*

Përmban flavonoide,vitamin A, C,beta karoten,kalium etj.

Në sajë të pranisë së fotoestrogjenit ndikon në rritjen e fertilitetit te gratë.

Në sajë të kaliumit ul presionin e gjakut.

Ka efekt diuretik në sajë të saponineve dhe alkaloideve.

Rregullon metabolizmin duke rregulluar tretjen dhe parandaluar konstipacionin.

Çaji ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.
Pesha 60 gr.


Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i