Ereza Mesdhetare per supe

50 lekë

Kodi: MERJA418
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Kjo perziejre erezash per SUpe ndihmon ne aromatizimin e supes suaj, Gjithashtu i jep nje arome teper te kendshme sikur eshte gatuar nga Shef Kuzhine! Provojeni dhe na njoftoni per cilesine e ketij produkti!

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i