Sherebelë

100 lekë

Kodi: Merja508
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Sherebela
*Salvia officinalis*

Vetitë: Pakëson djersitjen, shton qumështin tek nënat me fëmijë në gji,pastron mushkritë, përdoret kundra diarresë, marrjes së mendëve, në gjendjen e ligështimit.

Ka veprim oesterogjen, nxit fekondimin, rregullon dhe lehtëson mensturacionet,normalizon çrregullimet e tretjes në sëmundjet e tëmthit dhe të mëlçisë.

Përgatitja dhe përdorimi: Një lugë çaji me bimën përvëlohet me një gotë uji, pihen 2 gota çaji në ditë.

Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.

Pesha 70 gr.

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i