Si Te Blej?

Si Te Blej?

Mënyra për të blere në faqen tonë është e thjeshtë dhe shumë e sigurtë.

 

1- Regjistrohuni duke plotësuar të gjitha të dhënat e kërkuara.

2- Përzgjidhni produktin që ju duhet.

3- Bëni pagesën ndërmjet PAY PAL (pagesa mund të bëhet me të gjithe llojet e kartave apo valutes që ju përdorni). Ose zgjidhni opsionin e pagesës kesh,e cila bëhet kur tju vije porosia në shtëpinë tuaj.

 

Menjëherë pasi ju keni porositur, në përgatisim porosinë tuaj dhe jua dërgojmë në adresën tuaj. Porositë jashtë Shqipërisë janë të shoqëruara me dokumentat e nevojshme që kërkohen në doganë.

Kur arrin porosia juaj?

a) Në TIRANË porosia ju vjen brenda 24 orëve. TRANSPORTI 200 lekë.

b) Në qytete të tjera në Shqipëri, vjen brenda 48 orëve. TRANSPORTI 300 lekë.  

c) Në KOSOVË, MAQEDONI, MAL I ZI ju vjen brenda 72 orëve. TRANSPORTI 7 €.

d) Bëjmë dërgesa në CDO SHTET të botës, Posta dhe Kostot Doganore në shtetin e mbërritjes janë përgjegjësia e Blerësit. Pakoja ju vjen për 2-5 ditë, bëhet me DHL ose Fedex. Cmimi ndryshon në varësi te shtetit dhe peshës së pakos. Na shkruani ose na telefononi për të marrë informacion rreth cmimit të saktë dhe kohën e arritjes së porosisë tuaj. 

 

SHËNIM: Vetëm klientet e SHQIPËRISË dhe KOSOVËS kanë mundësi të paguajnë kesh kur të marrin produktin.

Klientët në MAQEDONI dhe MAL TE ZI, dhe të gjithë Klientët jashtë Shqipërisë kudo në botë, pagesa bëhet vetëm online ndërmjet PAY PAL.

 

NE VIJME NË CDO DERË KUDO NË BOTË!

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i