Çaj për uljen e Kolesterolit

300 lekë

Kodi: merja802
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

CAJ PER ULJEN E KOLESTEROLIT

 

VETITE:

Caji bimor ndihmon ne uljen e yndyrnave ne gjak.

Ndihmon ne reduktimin e kalcifikimit te arterieve e venave.

 

 

PERBERESIT: Kanelle, caj i zi, murrizi gjethe dhe frut, vjeshtull e bardhe, caj i gjelber, levore shelgu etj.

 

PERGATITJA DHE PERDORIMI:

Ne 2 litra uje vloni per 2 minuta nje pakete nga perzierja. Caji pihet 3 here nga 1 gote pas ushqimit.
Per veprim te plote te cajit eshte mire te perdoret 45 dite. 

 

Pesha: 250gr

 

Ruhet ne vende te thata larg rrezeve te diellit.
Ky caj nuk ka qellim te kuroje, sheroje asnje semundje. Keshillohet te perdoret vetem si suplement bimor. Nderprisni perdorimin e cajit nese keni reaksion alergjik ndaj ketij caji.

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i