Rozmarinë

50 lekë

Kodi: MERJA405
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Rozmarina
*Salvia rosmarinus*


Rozmarina përdoret si erëz kuzhine. Githashtu përdoret kundër rënies së flokëve, duke bërë shplarje të flokut me çajin e bimës.  Përdoret kundër ankthit dhe stresit. 

Ndihmon në forcimin e memories, dhe rregullon funksionin e trurit.   

 

Përdorimi i rozmarinës nuk ka efekte anësore. Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.


Sasia: 45gr

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i