Boronice e kuqe

100 lekë

Kodi: Merja302
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Boronica e kuqe eshte shume efektive kunder infeksioneve urinare.

Nuk ka efekte anesore prandaj mund te perdoret edhe nga femijet ose persona qe kane nen funksion te veshkes. 

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i