Shafran indian

100 lekë

Kodi: Merja156
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Shafran Indie 
*Curcuma longa*

Eshte nje erez qe e ka origjinen nga India, perdoret gjeresisht ne shume lloje gatimesh per ti dhene nje arome te vecante dhe ngjyre te embel.

GJithashtu perdoret per te ndihmuar organizmin ne semundje te ndryshme.

Ka efekt animikrobik, antiinflamator.

Permireson punen e melcise, punen e stomakut. Ndihmon ne semundjet e gastritit.

Pastron melcine nga toksinat. Eshte nder erezat me te perdorshme ne Azi.


Sasia: 50 gr

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i