Shafran me fije

1,000 lekë

Kodi: merja155
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Shafran me fije. 
                Crocus Sativa

 

Elementët kryesorë të bimës janë: Crocin, Picrocrocin, B-Carotenes, Lycopene, Zeaxanthin, A- Aarotines, si dhe elementi Safranal.

Në sajë të beta-carotenit dhe likopenit, ndihmon në mbrojtjen e shikimit duke mos lejuar degjenerimin e retinës.


Ka efekte antidepresive dhe anksiolitike tek personat me depresion të butë në të moderuar.
Crocus sativa ndihmon në detoksifikimin e mëlçisë, lehtëson punën e aparatit tretës si dhe ka veti antimikrobike.


Rekomandohet të përdoret nga persona të cilët vuajnë nga sëmundje degjenerative të sistemit nervor.

Përdorimi: Konsumoni 2 herë në ditë nga 10 fije, në ushqim.

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i