Xhenxhefil i bluar

100 lekë

Kodi: MERJA 310
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Xhinxher
*Zingiber Officinale*

XHENXHEFILI, SI PARANDALUES I SËMUNDJEVE TË ZEMRËS
Në studimet dhe praktikat e shumta është vërtetuar se xhenxhefili është shumë efektiv në parandalimin dhe kurimin e sëmundjeve të zemrës. Ai është një parandalues i mpiksjes së gjakut, forcon zemrën dhe rrit qarkullimin e gjakut.
Përfitime të tjera:
1. Antispazmotik (kundër spazmave dhe ngërçeve);
2. Antifungal (kundër kërpudhave);
3. Anti-inflamator (kundër infeksioneve);
4. Antiseptik (kundër baktereve dhe mikro-organizmave patogjenë);
5. Antiviral (kundër viruseve);
6. Analgjezik (kundër dhimbjeve);
7. Ekspektorant (stimulues sekrecionesh);
8. Eleminon gazrat në aparatin tretës;
9. Nxit djersitjen;
10. Ul temperaturën e lartë;
11. Qetëson kollën;
12. Në çajin e përgatitur bashkë me mendrën e butë, ndalon aktin e të vjellit, qoftë edhe të përzierat nga shtatzania.


Sasia: 35 gr 

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i