Krem puçrash

800 lekë

Kodi: Merja0005
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Ndihmon në eleminimin e puçrave me vatra infeksioni dhe në largimin e akneve. Gjithashtu zbeh  pikat kafe të krijuara nga dielli.

 

Përdorimi: Aplikoni kremin ne mbremie, pasi te pastroni fytyren. 

 

Mbajeni larg fëmijëve dhe rrezeve të diellit.

 

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i