Krem Hidratues

800 lekë

Kodi: merja226
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

KREM HIDRATUES PËR FYTYRËN TUAJ

Gjatë verës pudra dhe korrektorët nuk ju nevojiten. Mjafton krem hidratues, i cili do t'i japë lagështi lëkurës. Evitoni kremrat shumë të yndyrshme, janë më të mira kremrat e lehtë dhe hidratues.

 

Përdorimi: Lyeni fytyrën pas larjes, me krem hidratant .

 

Mbajeni larg fëmijëve dhe rrezeve të diellit.

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i