Krem Hemoroidesh

800 lekë

Kodi: merja225
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Hemoroidet janë një problem shumë shqetësues për organizmin. Dëmtime në pjesën e zorrës së trashë, që mund të jenë të brendshme ose të jashtme, që shkaktojnë gjakderdhje. Këto gjakderdhje mund të çojnë në anemi të theksuar, nëse nuk kanë kujdesin e duhur.

Kremi i hemoroideve trajton plotësishtë hemoroidet nga jashtë, ndërsa çaji për kolitin kuron pjesët e dëmtuara të zorrës nga brenda dhe largon fryrjet e barkut e dhimbjet. Gjithashtu rregullon jashtëqitjen.

 

Përdorimi: Lyhen hemoroidet 2 herë në ditë me kremin. Kura zgjat 20 ditë.

Mbajeni larg fëmijëve dhe rrezeve të diellit.

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i