Vaj Sinapi (REUMER) - Vaj esencial per Artritin, Borsitet, Reumatizmen e Dhimbjet e Qafes

1,000 lekë

Kodi: MERJA 301
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

VAJ REUMER - VAJ ESENCIAL PËR ARTRITIN, BURSITET, REUMATIZMËN E DHIMBJET E QAFËS

PESHA NETO 100ml

PRODHUAR  NË SHQIPËRI

 

VETITË:

Ndihmon në trajtimin e sëmundjeve të kockave si: artritet, bursitet, osteoporoza, etj.

Ndihmon në qetësimin e dhimbjeve të hernies diskale dhe tërheqjet muskulare. Ndihmon në shtimin e lëngut ndër-kockor.

Ndihmon në ushqimin e rruazave të shpinës, ushqen kockat dhe muskujt.
Mund të ndihmoj në rigjenerimin e indeve të dëmtuara.
Stimulon qarkullimin e gjakut në këmbë, e ndihmon në reduktimin  e

variçeve.

Përdoret për trajtimin e dhimbjeve të qafës nga spondiliatroza.

Mos hezitoni të provoni efektet e esencave bimore të mbledhura nga çdo cep i Shqipërisë!

 

100% VAJ NATYRAL I PASTËR

 

PËRDORIMI:

Masazhoni pjesët e trupit që ndjeni dhimbje 2 herë në ditë.

 

 

 

KUJDES!

Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.

Ndaloni përdorimin në rast alergjie apo reaksioni.

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i