Vaj Esencial Dafine

500 lekë

Kodi: merja041
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

VAJ DAFINE

PESHA NETO 20ml

PRODHUAR NË SHQIPËRI

Vaji i dafinës është prodhuar nga distilimi në të ftohtë i gjetheve të dafinës.

 

VETITË:

Vaji esencial i dafinës është ndër vajrat më të përdorura që në lashtësi, përftohet nga distilimi i gjetheve të dafinës në të ftohtë.

Përdorimi në mënyrë të rregullt i vajit të dafinës ka dhënë efekt në zbutjen e fytit dhe në lehtësimin e problemeve të frymëmarrjes.

Përdoret kundër gripit, ftohjes dhe për zbutjen e fytit nga sekrecionet.
Rekomandohet dhe për fëmijët, por më dozë të përgjysmuar.


100% VAJ NATYRAL I PASTËR - Pastërtia e vajit është testuar me GC-MS.

 

PËRDORIMI:
Konsumoni 2x2 pika në ditë, pas buke.
Përdoret në aerosol si dhe mund të vendosen 2 pika në rrëzë të hundës, për lehtësim të frymëmarrjes.

 

KUJDES!

Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.

Ndaloni përdorimin në rast alergjie apo reaksioni.

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i