Vaj per Qetesim Nervor e Gjume te Qete (Vaj HARMONIA)

500 lekë

Kodi: Merja152
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

VAJ HARMONIA

PESHA NETO 20ml

PRODHUAR NË SHQIPËRI


Vaj për Qetësimin Nervor e Gjumë të Qetë.
Kombinimi i vajit të livandos dhe barit të bletës ndihmojnë në qetësimin e sistemit nervor.


Vaji rekomandohet të përdoret nga të rritur të cilët kanë probleme me ankthin, stresin e pagjumësinë.
Përdorimi i vajit në mënyrë të rregullt ndihmon në lëhtësimin e simptomave të aknthit, përmirëson cilësinë e gjumit dhe rëdukton stresin.

 

100% VAJ NATYRAL I PASTËR  PËRDORIMI:

Konsumoni 2 herë në ditë nga 3 pika.

 

KUJDES!

Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.

Ndaloni përdorimin në rast alergjie apo reaksioni

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i