Propolis Blete

300 lekë

Kodi: merja001
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

PROPOLIS BLETE

PESHA NETO 20ml

PRODHUAR NË SHQIPËRI

 

VETITË E PROPOLISIT TË BLETËS:

Rekomandohet të përdoret në plagë që mbyllen me vështirësi.

Ndihmon në rritjen e imunitetit.

Ndihmon në qetësimin e bajameve të infektuara.

Ndihmon individët me ulçer në stomak apo gastrit.

Ndihmon në qetësimin e kolitit dhe të hemoroideve.

Ndihmon në qetësimin e mishrave të dhëmbëve, apo infeksionet në mishrat e dhëmbeve.

Përdoret nga fëmijët dhe të rriturit.

 

100% PRODUKT NATYRAL I PASTËR - Pastërtia e produktit është testuar me GC-MS.

 

PËRDORIMI:

1. Fëmijët mbi 10 vjeç pijnë 3x5 pika pas buke.

2. Të rriturit pijnë 3x10 pika pas buke.

Për plagë, apikohet propolisi mbi plage, pasi plaga është shpëlarë nga

papastërtitë. 

 

 

 

KUJDES!

Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.

Ndaloni përdorimin në rast alergjie apo reaksioni.

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i