Rigon

50 lekë

Kodi: MERJA002
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Rigon
*Origanum Vulgare*

Rigoni është një bimë me veti të fuqishme antibakteriale.

Përmban antioksidantë të fuqishëm. Përmban karvakrol dhe timol që i japin veti të fuqishme anti-bakteriale dhe antimykotike. Përdoret kundër diaresë, kundër gazrave, fryrjes së zorrëve.

Mund të pihet si çaj, ose si erëz në ushqim. 

Nuk ka efekte anësore. Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.

Sasia: 45 gram

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i