Ekstrakt arre

500 lekë

Kodi: merja554
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

EKSTRAKT ARRE 

PESHA NETO 20 ml

PRODHUAR NË SHQIPËRI

 

Ekstrakti i Arrës është i pasur me Omega 3, i pasur me vitamina B1, B2, B3 si dhe me vitaminë E dhe vitaminë C. I pasur me selenium, fosfor, magnez, zink, hekur dhe kalcium.

Përdorimi i ekstraktit të arrës rekomandohet për persona të cilët kanë probleme me vitiligon.
Lyerja e vendeve të depigmentuara me ekstraktin, 2 herë në ditë ndihmon në kthimin e pigmentit të lëkurës.

 

100% EKSTRAKT  I PASTËR  

 

PËRDORIMI:

Aplikohet 2 herë në ditë në pjesët e depigmentuara

KUJDES!

Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.

Ndaloni përdorimin në rast alergjie apo reaksioni.

 

 

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i