Uthull hudhre

400 lekë

Kodi: merja261
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

UTHULL HUDHRE

VETITE:

Uthull hudhre eshte nje perzierje perfekte per shendetin e frutave(molle, dardhe), hudhres dhe molle e eger.

Uthulla e hudhres ndihmon tretjen e ushqimit.

Ndihmon ne renien ne peshe.

Ndihmon ne pastrimin e paraziteve ne zorre.

Ndihmon ne normalizimin e tensionit. 

Ndihmon ne uljen e kolesterolit. 

Ndihmon ne permiresimin e lehtesimin e qarkullimit te gjakut.PËRDORIMI:

Konsumohen 2 herë në ditë nga një lugë gjelle.

Hidhet ne gjelle apo sallate sipas deshires (hidhet ne ushqim te vaket apo te ftohte per te ruajtur vlerat e produktit). 

 

Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit. 

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i