Uthull rrushi 0.5l

100 lekë

Kodi: merja099
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Përdoret si uthull e zakonshme në ushqim, ose sallatë. 

 

Rekomandohet 1 lugë gjelle në ditë.

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i