Gliko arre

300 lekë

Kodi: merja1024
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Glikoja e arrës përmban jod. Ka veti desinfektuese në organizëm. Kuron plagët e brendshme në stomak dhe në zorrën e trashë. Ndihmon në uljen e aciditetit në stomak dhe rrit jodin në gjak.

Ndihmon personat që kanë çrregullime në punën e tiroides. Këshillohet të përdoret edhe nga njerëzit e shëndetshëm.

 

Përdorimi: Hahen 2-3 kokrra arre në ditë. Të përdoret për 1 muaj.

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i