Lëng Shege

500 lekë

Kodi: merja0016
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

LËNG SHEGE

 

Lëngu i shegës së egër rekomandohet për përmirsimin e humorit dhe të kujtesës.

Është i pasur me antioksidantë, vitamina dhe minerale, të cilat janë mjaft të efektshme për shëndetin e njeriut.

 

PËRDORIMI:

Konsumoni 2 filxhan kafe në ditë, pas buke. Mund të hollohet me pak ujë.

 

Pas hapjes, ruhet në frigorifer.

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i