Komposto boronice

300 lekë

Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Dobitë e kompostos së borronicës: 

  1. Është shumë e dobishme kundër diarresë,
  2. Lufton infeksionet në zgavrën e gojës dhe të fytit,
  3. Mjekon majasëllin,
  4. Normalizon qarkullimin e gjakut që vjen nga çarja e kapilarëve, veçanërisht në hemoragjitë e retinës.

Përdorimi: Konsumohet një lugë gjelle me kokorra, bashkë me lëng boronice në ditë.

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i