Theker

100 lekë

Kodi: Merja0044
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Secale cereale

Thekra

Nxit jashtëqitjen e parazitëve nga zorrët. 

Forcon muskujt e barkut.Trajton hiperkolesteroleminë

Trajton çrregullimet e zorrës së trashë, siç është diarrea. 

Trajton sëmundjen e diabetit duke vendosur vlerat e duhura të sheqerit në gjak.

 

Përdorimi: Konsumohen në mëngjes, me pak kos, bashkë me fara të tjera.

Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit. Përdorimi i thekrës nuk ka efekte anësore.  Pesha 330 gr.

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i