Mender e bute

50 lekë

Kodi: MERJA246
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Mender e bute
*Mentha piperita*

Përmban: flavonoide, eriocitrinë, acid rosmarinik, luteolin, acid palmitik, linolenik,linoleik.

Ka veti antitumorale pasi inhibon zhvillimin e qelizave kancerogjene në organizëm. Paraqet veti antivirale duke inhibuar Influenza A, hepatitet dhe viruse të tjera.

Ndihmon në trajtimet e crregullimeve të aparatit tretës si ato në duoden si dhe spazmat në ezofag.

Mentholi dhe methoni veprojnë ndaj faktorëve patogenë ose baktereve të ndryshme që afektojnë organizmin.

Trajton crregullime të sistemit nervor qendror dhe atij periferik.

Dallohet për veti antialergjike dhe antiiflamatore.

Përmirëson shqisën e nuhatjes si dhe ul dhimbjen në shumë sëmundje.


Perdorimi i mendres nuk ka efekte anesore.
Te ruhet ne vende te thata dhe larg rrezeve te diellit. 


Sasia: 35 gr

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i