Dafina

50 lekë

Kodi: Merja311
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Gjethe Dafine
*Laurus Nobilis*


Gjethja e dafinës është një bimë që ka veti të shkëlqyeshme pasi është e mbushur me vitamina dhe minerale. Në to ka më shumë vitamina A dhe C, ndërsa nga mineralet në dafinë fshihen hekuri, kalciumi dhe magnezi. 
- Aroma e gjethes së dafinës i largon insektet, prandaj përdoret edhe si mjet për luftimin e molit, merimangave dhe insekteve të tjera;
- Ajo qetëson infeksionet dhe ndihmon në punën e tretjes;
- Nxit humor të mirë dhe rekomandohet për reduktimin e stresit;
- Rregullon tretjen dhe zvogëlon rrezikun nga sëmundjet kardiovaskulare;
- Ka efekt të fortë tek dhimbjet e forta për shkak të spazmave muskulore;
- Gjethja e dafinës përdoret shpesh në kozmetikë. Ajo u shtohet kremrave, losioneve dhe shampove për flokët e yndyrshme, si dhe stimulon rritjen e tyre;
- Vetitë shëruese të çajit nga dafina janë dëshmuar edhe te diabetikët, dhe nëse keni bronkit ose kollë, ju mund të pini çaj nga gjethet e dafinës.


Perdorimi i dafines nuk ka efekte anesore.
Te ruhet ne vende te thata dhe larg rrezeve te diellit. 


Sasia: 30 gr

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i