Mollë e egër

100 lekë

Kodi: merja276
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Molle e eger
*Malus Sylvestris*


EFEKTET KURUESE TË MOLLËS SË EGËR
- Ul yndyrnat në gjak;
- Lufton yndyrën e krijuar në fytyrë;
- Largon zbokthin e flokëve;
- Lehtëson tretjen;
- Nxit rënien në peshë.


Përdorimi: Në 3 gota uji zihen për 2-3 minuta një dorë me frutin. Çaji pihet gjatë ditës.
Për zbokthin: Me çajin e mollës dhe të gjetheve të hithrës shpëlahen flokët.

Përdorimi i çajit nuk ka efekte anësore. Çaji ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.
Pesha 150 gr.

 

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i