Ereza Mesdhetare per qofte, biftek, berxolle

50 lekë

Kodi: MERJA419
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Ereza per qofte, biftek, berxolle eshte nje mikser erezash qe perdoret per aromatizimin e ketyre produkteve te mishit, i jep arome dhe shije te kendshme ushqimit tuaj!

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i