Ereza Mesdhetare per makarona

50 lekë

Kodi: MERJA415
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Erezat per makarona perdoren per aromatisimin dhe shtimin e shijes ne gatimet qe permbajne makarona. 

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i