Ereza Mesdhetare per fasule

50 lekë

Kodi: merja1028
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Erezat per fasule perdoren ne gatimet me fasule. I japin shije dhe aroma te mrekullueshme gjelles suaj! Provojeni!

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i