Ereza Mesdhetare per supe

50 lekë

Kodi: MERJA418
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Kjo perziejre erezash per SUpe ndihmon ne aromatizimin e supes suaj, Gjithashtu i jep nje arome teper te kendshme sikur eshte gatuar nga Shef Kuzhine! Provojeni dhe na njoftoni per cilesine e ketij produkti!

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i