Vegeta

50 lekë

Kodi: merja1022
Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Vegeta

 

Vegeta eshte nje erez mikse shume  e perdorshme qe perdoret per aromatizimin e gjelles, dhe sidomos orizit. Kjo perzierje erezash nuk permban kimikate dhe aromatizues te demshem per organizmin. 

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i