Milca (Bar Blete)

100 lekë

Kodi: merja502
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Bar Blete 
*Melissa officinalis*

Vetitë: Përmirëson punën e mëlçisë. 

Ndihmon prodhimin e tëmthit. 

Ul tensionin e gjakut, shërben kundër pagjumësisë me prejardhje nervore, në krizat dhe ngërçet e barkut. 

Kundër fryerjes së barkut dhe zorrëve. 

Qetëson neurozat kardiake. etj.

Përdorimi: Një lugë gjelle me bimën përvëlohet me 2 gota uji, çaji i përgatitur pihet gjatë ditës.

Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit. Përdorimi i çajit nuk ka efekte anësore. 

Sasia: 60 gr.

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i