Caj mali 25gr

50 lekë

Kodi: merja266
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

ÇAJ  MALI
*Sideritis raeseri*


-Shumë popullore në Shqipëri, Kosovë, Greqi, Bullgari dhe Maqedoni, kjo bimë është përdorur në përgatitjen e çajit dhe për vetitë e saj aromatike në kuzhinat lokale.
-Çaji i malit ndihmon në forcimin e sistemit imunitar.

 -Trajton të ftohtin e zakonshëm, gripin dhe viruset e tjera,

-Ndihmon personat alergjikë dhe astmatike, kongjestionet e sinozitit.

-Ndihmon në dhimbjet dhe ankthet e lehta.

Shoqërohet me biskota të llojeve të ndryshme, me kek, torta etj.

 

Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit. 

 

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i