Koriander

100 lekë

Kodi: MERJA159
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

Koriander
*Coriandrum  sativum*

Përmban vitamin C, K, protein, calcium, fosfor, karoten, tiamin etj

Ndihmon në uljen e nivelit të LDL dhe rrit nivelet e HDL-së.

Përmirëson funksionin e zorrëve dhe mëlcisë, stimulon sekretimin e insulinës dhe ul nivelin e sheqerit në gjak.

Ndihmon në qetësimin e ulcerave në gojë për shkak të vetive antiseptike që ka.

Është e mirë për sistemin nervor sepse forcon kujtesën, qetëson ankthin dhe përmirëson gjumin.

Ka sasi të larta hekuri kështu që mund të ndihmojë të sëmundja e anemisë.

Ka veti antiinflamatore dhe prandaj këshillohet në sëmundje inflamatore reumatizmale si artriti.

Ruhet ne vende te thata dhe larg rrezeve te diellit.
Pesha 80 gr. 


Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i