Antiseptik Bimor per Duart

500 lekë

Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

Antiseptiku Bimor permban 70% alkool dhe vajra esenciale me veti antivirale e antibakteriale. Ky antiseptik i ushqen dhe zbut duart tuaja! Mund te perdoret nga te gjitha moshtat! 

 

Perkujdesje:

Kujdes mbajeni larg femijeve, nuk perdoret per konsum! Kujdes mbajeni larg zjarrit. 

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i