Vaj Arre Per Plazh

500 lekë

Siguri Maksimale
Transport
Express
Cilësi e
Garantuar

VAJ ARRE PER PLAZH

Vetite e vajit te arres per trupin:

  • Ky vaj arre ndihmon trupin te marre nje ngjyre te arte per 3-4 dite aplikimi me vajin.
  • I jep nje nxirje lekures qe zgjat nje vit!
  • Eshte shume  i shendetshme per lekuren!
    Vjen nga shtrydhja e arreve me te ftohte.

Sasia: 100ml

Bëni një Vlerësimi

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i