Ekstrakt Balsamik

1,000 lekë

Kodi: MERJA1023
Natyrale
Cilësi Maksimale
Made in Albania

EKSTRAKT BALSAMIK

PESHA NETO 100ml

PRODHUAR NË SHQIPËRI


Ekstrakti balsamik është një përzierje vajrash esencialë të ekstraktuar nga bimë si:
Lulebasani
Ulliri
Dëllinja
Sherebela.

Ka veti të fortë antibakteriale, qetëson irritimet e fytit, kollën, zbut sekrecionet,
Përdorimi i ekstraktit rekomandohet nga persona të cilët kanë probleme me gastritin, ulçerën, kolitin.
Ekstrakti rekomandohet të përdoret nga fëmijët dhe të rriturit.


100% VAJ NATYRAL I PASTËR  

 

PËRDORIMI:
Konsumoni 1 lugë kafe në ditë, pas buke.

 

KUJDES!

Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.

Ndaloni përdorimin në rast alergjie apo reaksioni.

Bëni një Vlerësimi

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i